torstai 5. huhtikuuta 2012

Jutta Gustafsbergin neuvoin

Innostuin aamulla googlaamaan Jutta Gustafsbergin kuvia ja juttuja netistä, kun huomasin uusimmassa Trendissä Jutan vinkit selluliitinpoistoon.

Jutan Livillä pyörineen Jutta ja superdieetit -ohjelman nettisivuilta löytyi paljon materiaalia lähinnä mieltä avartavien podcastien muodossa. Jutta kertoo aamupalan tärkeydestä, ateriarytmistä, palautusjuomista, kuntosaliohjelmista ja mikä tärkeintä – rasvanpoltosta. Vaikka Jutta itse on kova treenaamaan ja harrastaa fitnessiä, olivat vinkit mielestäni hyviä itse kullekin noudatettavaksi.

Kesäkuntoon pääsemiseksi Jutta antaa yksinkertaisen vinkin: noin tunnin mittainen kävelylenkki tyhjällä mahalla aina aamuisin ja rasva palaa. Kuulostaa helpolta, mutta jaksaakohan/ehtiiköhän sitä todella lenkille joka aamu? No, jos ei joka aamu, niin ainakin melkein joka aamu. :) Ajattelin ensi viikon maanantaista tai tiistaista lähtien aloittaa aamulenkkeilyn, sillä tiedän monen muunkin lähteen vannovan tyhjällä mahalla suoritettujen treenien rasvanpolttotehokkuuden nimeen.

Yksi asia jäi hämmentämään mieltäni, nimittäin hiilihydraatit. Jutta kehottaa syömään jonkun verran hiilareita niin aamulla kuin 1,5 tuntia treenin jälkeenkin. Aamupalaksi nainen itse suosii kaurapuuroa, jossa on jokin proteiinilisä. Olen tässä kuitenkin itse vältellyt turhia hiilareita jo puolentoista vuoden ajan, enkä uskalla siirtyä niiden syömiseen noin vain. Vai uskaltaisinko kuitenkin? Jätän asian hautumaan.

Toinen askarruttava asia oli palautusjuomien nauttiminen. Itse olen aina vannonut, etten tule koskaan mitään tuon tapaisia ravintolisiä ottamaan, mutta Jutan kehoituksista innostuneena jäin miettimään, pitäisikö minun kokeilla Dietmix-palautusjuomajauhetta aina treenin jälkeen. Olen aikaisemmin ajatellut siirtyväni käyttämään rasvatonta maitoa palautusjuomana, mutta se ei valitettavasti säily pukuhuoneessa salitreenin ajan menemättä pilalle. Ehkä se sitten tosiaan on palautusjuomajauheen oston paikka.

Myös Jutan sivuilta löytyvä rasvan polttoa auttava ruokavalio herätti kiinnostukseni. Toimisikohan tuo?



Mitä te olette mieltä Jutta Gustafsbergin vinkeistä? Kolahtiko vai ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti