torstai 19. huhtikuuta 2012

Paino, mittoja ja muuta höpinää

Heips!

En olekaan vähään aikaan itseäni mittaillut, mutta tänään päätin sen tehdä. Punnitsin myös itseni ja vaikka senttejä onkin lähtenyt, oli paino noussut hitusen viime punnituksesta (67,7 kg). Lihasta, ehkä? Alla nykymitat, joita vertaan nyt kolmen viikon takaiseen lähtötilanteeseeni. :)

Paino: 68,0 kg -1,4 kg
BMI: 24,98
Rinnan alta: 78,5 cm -0,5 cm
Rinnan päältä: 90 cm -2 cm
Olkavarsi: 31,5 cm +0,5 cm
Vyötärö: 73 cm -1 cm
Lantio: 99 cm
Takapuoli: 102 cm -1 cm
Reisi: 62,5 cm -0,5 cm
Pohje: 38,5 cm -0,5 cm

Kesäkuun alkuun on huomenna tasan 6 viikkoa. Ensisijainen tavoitteeni on nyt siellä, sillä silloin minun pitäisi näyttää hyvältä veljeni ylioppilasjuhlissa. 58 kiloa on siihen mennessä varmaankin utopistinen tavoite, kun kuudessa viikossa pitäisi lähteä 10 kiloa. Jos nyt lähtisi ainakin se kilo viikossa, jolloin pudotus olisi yhteensä kuusi kiloa ja näin ollen painaisin juhlissa 62 kiloa, mikä on myöskin ihan hyvä. :)

Laihduttaa aion yhä karppaamalla – oloni on ollut nyt varsin hyvä! Herkkuja ei ole tehnyt mieli kuin eilen ja silloinkin hillitsin himoni juomalla kupillisen teetä, kermalla tietenkin. :) (Mitä ihmettä, puolikas suklaalevy jäi oikeasti kaappiimme!) Liikuntaa aion harrastaa sen kuusi kertaa viikossa, joista kolmen päivän treenit teen kuntosalilla, yhden sählyssä ja kaksi muuta lenkkeilemällä. Katsotaan mitä tapahtuu, olen yllättävän positiivisin mielin nyt liikkeellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti